Minitopia krijgt een vervolg op Poeldonk

Anderhalf jaar geleden startten we met Rezone Minitopia. Een experimenteertuin voor nieuwe woonvormen aan het voormalig GGD-terrein aan de Sint-Teunislaan. Zo bouwden twee starters er zelf een huis van tweedehands materialen en woont er iemand in een tiny house. Dit is een huisje van 28 vierkante meter wat makkelijk verplaatsbaar is. Het voormalig GGD-terrein hebben we in bruikleen van woningcorporatie Zayaz, waar we tot april 2018 gebruik van mogen maken.  Samen met de gemeente en Zayaz hebben we over een een nieuwe locatie nagedacht. De Poeldonk is veelbelovend en het is een lokatie waren we minimaal vijf jaar kunnen blijven. De drie woningen die nu op Minitopia staan verhuizen in april mee. Ook komen er kant-en-klare woningen van Zayaz te staan.

minitopia-model-300x213

Klik hier voor het originele artikel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s