Kunst

Jammerdebammer, ik krijg de tekening van de eerste platen die gefreesd zijn niet gedownload. Maar als je zo’n tekening door je wimpers bekijkt is het net alsof je een kunstwerk voor ogen hebt. Allemaal rechthoekjes naast elkaar in het gelid met heel veel kleine lijntjes die de uitsparingen aangeven. Het is ook wonderlijk dat van zo’n tekening een CNC freesmachine vloerdelen weet te maken. Yeah! Het begin is gemaakt! Woensdag ga ik zelf een kijkje nemen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s