Kleurstuc

Opslag verliefd op deze kleuren én manier van werken. Zag het op Pinterest voorbijkomen en ben vandaag gewoon in het echt gaan kijken. Sienna Sasso heet het en ik ga het toepassen in mijn douche en keuken. Andere kleur, wat zeegroen, beige blauwig, jullie mogen komen kijken natuurlijk. Het is van natuurlijk mineraal en gesteente enzo en keuze uit vele kleurpigmenten. Klein huisje dus kleine muurtjes, gaat lukken! Meer info, http://www.kleurstuc.nl.11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s