Puzzelen

Niet alleen het opbouwen van al die mooi strak gefreesde onderdelen is een puzzel, ook het isoleren. Heel veel restmateriaal om te gebruiken van o.a. Mill panels uit Mill en heel veel zakken steenwol van het nu afgebroken theater van gezelschap de Zwermers in de Bouwloods in Tilburg en nog een hele gevarieerde stapel platen. Maar we snappen het. Dus als je van Tetris houdt of soortgelijke spellen…het is nu je kans dat in primitieve vorm te doen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s