Hoopvol

In nog geen twee weken staat dit dan mooi te wezen. Al veel verwonderde kijkers en variatiearchitect Rolf van Boxmeer probeert de vloer even uit. De reden dat het nog niet hoger of dichter is, is dat de hoeken naar de dakdelen extra versteviging nodig hebben. Nog een variatie dus en dat moet dan weer gefreesd en weer naar Den Bosch. Maar als alles er is…dan gaat het als een speer! Geeft nu mooi de tijd om nog keuzes te maken voor de gevels met ramen, de meterkast en niet te vergeten al dat gedoe met leidingen en nog zo’n duizend dingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s