Buurman en buurman

Helpen elkaar met van alles en nog wat, buurten wat af, zijn de puzzelaars en krachtpatsers en zijn in het echt buren. Vandaag een dak boven het hoofd en nog steeds restisolatiemateriaal in de wanden. Ziet er bijna kunst uit of niet dan!? Verder een gezellige dag met veel hulp en als altijd overlegmomenten. Christina kon met Rolf technisch praten en was blij twee dagen de ervaring van meebouwen aan een Wikihouse in het echt mee te maken. To be continued…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s