De vlag in top!

Vandaag het hoogste punt bereikt en uitgebreid gevierd. Man man wat ben ik blij met alle helpende handen. Thijs, Eric, Appie, Sjaak, Jordy, Nora, Joyce, Gemma, Rieki, Ludwig, Hans, Andre, Jean Paul, Mimoun, familie en mensen die een enkele keer kwamen, groepjes vriendinnen die kozijnen en dergelijke hebben geschilderd en vakken gevuld, Wesley die in de startblokken staat, Jurgen en Jeanine van Zayaz en dan nog de adviseurs die met veel zorg en betrokkenheid meedenken. En kreeg ik nog bloemen van mijn zus en Gemma ook! Van Rolf en Tessa een ingelijste print van heel veel wikiplaten/files, erg leuke verrassing, mooie mijlpaal.

Wat wordt het mooi en hoog, ruimtelijk. Nog veel te doen en een paar hobbels te nemen maar in the end een echte aanvulling op het Wikihouseconcept. Houd het blog bij, binnenkort wat oproepen om de hele buitenboel in de soort van grondverf te zetten. Best gezellig met veel mensen tegelijk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s