Laatste plaatjes

Laatste afwerking aan de buitenkant want bijna is het zo ver. Transport naar Minitopia is afgesproken voor volgende week woensdag. Handige aanpakkers kunnen zich melden. Het weerbericht ziet er goed uit, iedereen meeduimen voor een goed verloop en dan….nieuwe fase. Ik vind het vreselijk spannend en zou al wel een maand verder willen zijn. In de tuin scharrelend, handen in de aarde, in de buitenlucht, heerlijk. Maar eerst nog ff, ff wat afwerkwerk en o ja…verhuizen. Handige (timmer) hulp is nog welkom, weekenden in ieder geval en door de week met of zonder mij, en verhuishulp binnenkort, datum volgt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s