DE dag

Woensdag 27 februari. Een stralende dag, strakblauwe lucht en aangename temperatuur. Het Wikihouse is naar Minitopia verhuisd. Wat een samenwerking met zoveel vrienden familie en passanten en wat geweldig om mee te mogen maken. Er zijn heel veel foto’s en filmpjes, dat gaat nog iets leuks worden. De komende weken nog efkes een en ander afwerken en dan….tijd om in mijn spiksplinternieuwe zelfgebouwde huis en bij een haard te mijmeren in plaats van regelen en doen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s