Jan de kraanman

Wat een vakman en wat een arbeidsethos, geweldig om mee te werken. Zo vlot en soepel de machinerie bedienend. Met de puntjes van de heftruck de hoogste units uit de loods, al maanden spannend! Manouvreren naar de plaats van bestemming op Minitopia, zonder stops, en hijsen en plaatsen strak tegen elkaar, ongelooflijk. Ook spannend en goed gelukt, de verbinding van water en electra tussen de units. Wat een geluk vandaag. We hebben er na afloop op geproost, Champagne van Zayaz en van Rolf en Tessa. Er was echt wel iets te vieren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s