Uitzicht

Dit is dan het uitzicht vanuit mijn keukenraam op een maandagse avond. Mooie luchten! En kleuren! En weidsheid!

Afgelopen weken heel veel in mijn tuin gewerkt. In wording want zo groot en zo veel zand. Gelukkig kreeg ik van Sjaak al vele stekjes en gevonden struikjes, van Leontien uit eigen kweek groente- en bloemenplantjes, van deze en gene een plantje of zakje zaad cadeau en uit mijn vorige tuin nog het een en ander. Plus een hele oude perenboom, 11 stuks staan te proberen op Minitopia in leven te blijven na hun noodgedwongen verhuizing. Heel veel zorg, aandacht en water was er nodig. De paadjes zijn aan het ontstaan, de relaxplekken ook. Binnenkort meer tijd voor. Nog een paar dingetjes afwerken :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s