Geven en Nemen

Net je huis verbouwd? Heb je nog stopcontacten of schuurpapier over? Handel je in vloeren, deuren en ramen, verf of iets anders, heb je een restpartij over? Wil je zomaar iets goeds doen en neem je wat extra’s mee met de boodschappen om de kluslieden te voorzien van een hapje en een drankje? Wikihouse Den Bosch is er ongelofelijk blij mee!
Stuur me een foto met eventuele kenmerken of maten. Ik verzamel het dan en kan, als de tijd daar is, bekijken of iets al dan niet van pas komt. Zo ja, dan spreken we iets af, zo nee, dan kun je er iemand anders blij mee maken.
Op deze pagina maak ik een lijstje van giften met de naam van de gever erbij. Soms is dat een bedrijf of instelling of organisatie en die bedank ik dan op deze manier terug. Mocht je het niet leuk vinden je naam vermeld te zien, laat het dan weten.

Wil je graag een bijdrage leveren? Kun je op straat muziek maken? Op de lokale rommelmarkt spullen verkopen? Iets lekkers bakken? Een festival of leuke activiteit organiseren? Wil je (een deel van) je opbrengst doneren en op die manier je steentje bijdragen en het nieuws verspreiden over het eerste bewoonbare Wikihuis in Nederland? Neem dan even contact op om een goede afspraak te maken. Je activiteit zal ik natuurlijk op de site vermelden.

Ergens in november zal ik in mijn huidige huis een gardensale houden, oftewel, grote opruiming van van alles wat ik niet mee zal kunnen nemen. Kom dan gerust met je kinderen, vrienden en vriendinnen langs. Het zal gezellig zijn elkaar te ontmoeten. Een kopje thee, lekkers en een praatje gaan goed samen met snuffelen tussen de spulletjes. De opbrengst zal ten goede komen aan iets wat mijn huisje nog meer droomhuisje zal laten worden. Bijvoorbeeld een veranda.
Anoniem doneren kan ook, er zal een spaarpot staan.

Heb je goede tips? (dat kunnen ook adressen zijn of ervaringen met het e.e.a., wat te doen als je met plaatmateriaal bouwt en liefst duurzaam wil isoleren enz.) geef het door!

Een housewarming zal er zeker gaan komen. Iedereen die meegeholpen heeft, op wat voor manier dan ook, is dan welkom. Wat zal het lekker druk worden in dat nieuwe huisje! Kijken of het past!